Ako poslať správu do tabletu Amazon Fire

Séria tabletov Amazon Fire je viac než len čítačka elektronických kníh, a preto Amazon upustil od prezývky Kindle už v septembri 2014. V súčasnosti prichádzajú s Wi-Fi pripojením, ktoré umožňuje odosielanie a prijímanie SMS a MMS správ, ako aj emaily.

Ako poslať správu do tabletu Amazon Fire

Textové správy a e-maily sú neoddeliteľnou súčasťou našich životov, takže odosielanie a prijímanie správ na tablete značne uľahčuje život. Pozrime sa na rôzne spôsoby, ktorými môžete prijímať správy na tablete Fire, ako aj na relevantné informácie, ktoré potrebujete vedieť, aby ste tak mohli urobiť.

Prijímanie e-mailov na Fire Tablet

Ak chcete dostávať e-maily do svojho Fire, budete si musieť nastaviť e-mailovú aplikáciu, ktorá sa dodáva s tabletom. Je to celkom jednoduchý proces – musíte urobiť toto:

  1. Otvorte aplikáciu E-mail z domovskej obrazovky Fire. Ak aplikáciu nevidíte, klepnite na Aplikácie v hornej časti a mali by ste ju tam nájsť.
  2. Ak aplikáciu otvárate prvýkrát, automaticky vás požiada o zadanie e-mailovej adresy, ktorú s ňou chcete použiť. Klepnite na textové pole pod e-mailovou adresou.
  3. Do poľa zadajte e-mail, ktorý chcete použiť s aplikáciou.
  4. Klepnite na Ďalej.
  5. Zadajte heslo pre daný e-mailový účet.
  6. Klepnite na Ďalej.
  7. Ak chcete do tabletu pridať ďalšie účty, z ktorých budete dostávať e-maily, klepnite na tlačidlo Pridať ďalšie konto a potom zopakujte kroky.

Aplikácia by si teraz mala stiahnuť správy, ktoré boli odoslané na adresy, ktoré ste k nej pripojili, a budete k nim mať prístup v sekcii Doručená pošta aplikácie.

ohnivá tabuľka

Prijímanie SMS a MMS správ na Fire Tablet

Ak chcete na svojom tablete Fire odosielať a prijímať textové a multimediálne správy, budete si musieť nainštalovať aplikáciu tretej strany z obchodu Amazon App Store. Jednou z lepších a užívateľsky najprívetivejších možností je TextMe, freemium aplikácia, ktorá dokáže odosielať a prijímať bezplatné textové správy v USA a Kanade.

Môžete si dokonca nastaviť množstvo rôznych telefónnych čísel, aby vás vaši zahraniční priatelia a rodina mohli stále jednoducho kontaktovať. Navyše môžete tieto čísla použiť na uskutočňovanie a prijímanie telefónnych hovorov, čo všetko pridáva do vášho zariadenia veľmi potrebné funkcie.

Ak chcete nastaviť číslo, na ktoré vám ľudia budú posielať správy, musíte vykonať nasledujúce kroky:

  1. Otvorte aplikáciu TextMe z domovskej obrazovky Fire.
  2. Klepnite na Ja v pravom dolnom rohu obrazovky.
  3. Klepnite na Moje čísla
  4. Klepnite na Získať nové telefónne číslo.
  5. Vyberte si buď miestne číslo, alebo medzinárodné číslo, ktoré chcete pridať do svojho zariadenia.

Po nastavení čísla ho pošlite ľuďom, ktorým chcete, aby vám mohli posielať správy, alebo im pošlite správu pomocou aplikácie a oni vás budú môcť kontaktovať prostredníctvom SMS a MMS.

správu

Na prijímanie správ použite Skype

Ďalšou možnosťou na prijímanie a odosielanie správ na tablete Fire je stiahnutie aplikácie Skype Kindle Edition. Pomocou služby Skype môžete komunikovať prostredníctvom SMS, hlasu a videa s ktorýmkoľvek zo svojich kontaktov v službe Skype a tiež môžete posielať správy a volať na telefóny ľudí, ak si na svoj účet pridáte kredit.

V dnešnej dobe je to taká rozšírená aplikácia, že pravdepodobne budete môcť komunikovať s väčšinou ľudí, ktorých poznáte, a keďže si môžete posielať správy medzi dvoma účtami Skype, nemalo by byť ťažké presvedčiť niekoho, kto nemá ešte si treba zaregistrovať účet.

Správa prijatá

Toto sú najlepšie a najjednoduchšie spôsoby, ktoré sme našli, ako nastaviť váš tablet Amazon Fire na odosielanie a prijímanie textových a e-mailových správ. Ak máte nejaké ďalšie aplikácie, ktoré by ste mohli navrhnúť, alebo metódu, ktorú sme vynechali, pokračujte a podeľte sa o ne s nami v sekcii komentárov nižšie!