Ako nainštalovať Discord na Amazon Fire Stick

Technicky vzaté, oficiálny obchod s aplikáciami Amazonu je jediný spôsob, ako nastaviť Amazon Fire Stick. Inými slovami, používatelia Fire Stick nemôžu používať žiadnu z aplikácií z obchodu Google Play.

Discord je jednou z aplikácií, ktoré sa nachádzajú v oficiálnom obchode s aplikáciami Google. Znamená to, že používatelia Fire Stick sa musia rozlúčiť s Discordom a ďalšími aplikáciami Obchodu Google Play? Vôbec nie. Tento článok vám ukazuje vedľajšiu cestu, ktorá by vám mala umožniť stiahnuť Discord na vašom zariadení Amazon Fire Stick.

Inštalácia Discord na Amazon Fire Stick

Niekoľko vylepšení tu a tam a najobľúbenejšie aplikácie Obchodu Google Play vám budú k dispozícii na vašej Amazon Fire Stick napriek obmedzeniam.

Majte však na pamäti, že v tomto návode v skutočnosti nikdy nepoužijete Obchod Google Play. Stiahnutie skutočného obchodu Play je komplikovaný proces, pretože na to budete musieť rootovať svoje zariadenie Amazon Fire Stick. Preto existujú alternatívne obchody s aplikáciami, ktoré napodobňujú Obchod Google Play.

Stiahnite si alternatívny obchod s aplikáciami – YALP na Firestick

YALP ​​je jednou z najlepších alternatív, ktorá ponúka tisíce aplikácií Obchodu Google Play. Prvým krokom je teda stiahnutie tejto aplikácie. Keďže nie je možné ho stiahnuť ihneď, musíte najprv upraviť konkrétne nastavenia.

Tu je to, čo musíte urobiť:

  1. Prejdite do nastavení Amazon Fire Stick.

  2. Pomocou ovládača nájdite možnosť My Fire TV a vyberte ju.
  3. V ponuke možností My Fire TV vyberte Možnosti vývojára.
  4. Povoliť ladenie ADB.
  5. Povoliť aplikácie z neznámych zdrojov. To umožňuje vášmu zariadeniu Fire Stick sťahovať aplikácie z webových stránok tretích strán. Dostanete varovanie pred nebezpečenstvom neznámych zdrojov.
možnosti

Po zmene týchto nastavení prejdite na domovskú obrazovku a vyberte kartu Aplikácie. Prejdite do kategórie a vyberte položku Produktivita.

Teraz by ste mali vyhľadať aplikáciu Downloader. Keď to nájdete, stlačte tlačidlo stredného kruhu na ovládači Amazon Fire Stick, aby ste ho získali.

Aplikácia Downloader sa vám bude hodiť, pretože vám umožňuje sťahovať niektoré aplikácie priamo. Po dokončení inštalácie otvorte aplikáciu Downloader.

sťahovač

Použite Downloader na získanie ďalšej aplikácie s názvom FileLinked. Aplikácia FileLinked ukladá rôzne súbory APK. Jedným z nich je obchod s aplikáciami YALP.

Ak chcete stiahnuť FileLinked, zadajte nasledujúcu adresu URL a kliknite na tlačidlo GO: //get.filelinked.com.

Downloader automaticky získa a nainštaluje aplikáciu FileLinked.

Otvorte FileLinked a vyhľadajte obchod s aplikáciami YALP. Kliknite na tlačidlo sťahovania umiestnené na pravej strane obrazovky a počkajte, kým sa aplikácia YALP nainštaluje.

stiahnutie obchodu yalp

Používanie obchodu YALP na stiahnutie Discordu

Teraz, keď ste všetko nastavili a pripravení ísť, použite obchod s aplikáciami YALP na stiahnutie aplikácie Discord a ďalších aplikácií z Obchodu Google Play na svoj Fire TV Stick.

  1. Otvorte obchod s aplikáciami YALP a uvidíte všetky aplikácie nainštalované na vašom zariadení Amazon Fire Stick.
  2. Klikni na “ikona hamburgera” (tri vodorovné čiary) v ľavom hornom rohu obrazovky, čím sa otvorí ďalšia ponuka.
  3. Vyberte "Nastavenie."
  4. Prejdite nadol a vyberte položku „Predstierajte, že ste iné zariadenie“ možnosť. Táto akcia skryje váš Amazon Fire Stick ako ďalšie zariadenie. Tento krok je potrebný, pretože Obchod Google Play nepodporuje Fire Stick. Hoci nebudete priamo používať Obchod Google Play, úprava týchto nastavení je nevyhnutná.

    predstierať

  5. Vyberte zariadenie, ktoré chcete predstierať, že je vaša Fire Stick.
  6. Vráťte sa na úvodnú obrazovku YALP a vyberte “ikona hamburgera” (tri vodorovné čiary) znova.
  7. Tentoraz vyberte "Kategórie." Všimnete si, že všetky zobrazené kategórie sú identické s verziou, ktorá sa nachádza v obchode Google Play.
  8. Vyberte príslušnú kategóriu a vyhľadajte požadovanú aplikáciu. Na účely tohto článku by ste si mali vybrať "Komunikácia" a hľadať "Rozpor."
  9. Nakoniec si stiahnite Discord a počkajte, kým sa nainštaluje na váš Amazon Fire Stick.

Užite si sťahovanie aplikácií z obchodu Google Play na Amazon Fire Stick

Veci spomenuté v tomto návode by sa dali veľa zvládnuť, ak ste nikdy nevylepšili nastavenia Fire Stick. Všetky kroky sú však celkom priamočiare, takže si nájdite čas a prejdite každú časť procesu pomaly, aby ste zaistili úspech.

Podarilo sa vám stiahnuť Discord pomocou nášho tutoriálu? Existujú nejaké ďalšie aplikácie, ktoré ste si stiahli? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie.